Studieinformation

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Meteorologiska institutionen
  4. Utbildning
  5. Studieinformation

Information om undervisning HT20

Stockholms universitet planerar att från och med 31 augusti att delvis återgå till campusförlagd undervisning, i den takt det är möjligt och under förutsättning att övriga myndigheters rekommendationer så tillåter.

Kandidatprogrammet i meteorologi

De första två åren läser du matte och fysik gemensamt med flera andra fysikerprogram, tredje året börjar djupdykningen i meteorologi, med inslag av oceanografi och klimat.

Studievägledning

Är du intresserad av att studera meteorologi, oceanografi och klimat? Vill du ha information om våra kurser och program? Behöver du hjälp med att hitta rätt kurs? Är du nyfiken på hur arbetsmarknaden ser ut för atmosfärsvetare? Välkommen att kontakta vår studie- och karriärvägledare.

Studieinformation

Allt du behöver veta om hur det är att vara student vid Stockholms universitet: akademisk ordlista, bostad & ekonomi, campus och studiemiljö, kris & stöd, regler & rättigheter, sociala medier och nyheter, studentkårer & föreningar m.m.

Sök kurser & program
Scheman

Kontakt

Besöksadress
Arrheniuslaboratorierna, våning 6
Svante Arrhenius Väg 16C
Frescati Campus

Studentexpedition
Studentexpedition
Tel. 08-162418

Studievägledare
Ingrid Eronn
Tel. 08-162418

Studierektor för kandidat- och masterprogrammen
Kristofer Döös
Tel. 08-161734

Studierektor för forskarutbildningen
Michael Tjernström
Tel. 08-163110

IT för studenter

Studera med funktionsnedsättning

Som student med en dokumenterad funktionsnedsättning har du rätt att söka stöd i samband med dina studier på Stockholms universitet