Vid Meteorologiska institutionen (MISU) på Stockholms universitet bedrivs forskning och undervisning i en internationell miljö med fyra huvudinriktningar: atmosfärfysik, dynamisk meteorologi, fysisk oceanografi och kemisk meteorologi. Forskningen i alla inriktningar har en stark koppling till klimatet och processer viktiga för klimatet och dess förändring. Omkring 65 personer arbetar vid institutionen varav ca 30 är forskare/lärare, 20 doktorander. Webbansvarig administratörs placering är i den grupp på 13 personer som utgör institutionens tekniska- och administrativa personal.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innefattar både information och administration. Du har ansvar för institutionens webbsida, koordination av seminarier och workshops, stöd vid besök av gästforskare, samt intern och extern information om institutionens forskning och annan verksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av administration och information. Du har ett intresse för institutionens verksamhet, god förmåga att organisera ditt arbete och ett serviceinriktat förhållningssätt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Meriterande: erfarenhet av webbpublicering, helst i Polopoly, samt bildhantering.

Anställningsvillkor
Anställningen avser deltid 50 % och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde snarast. Intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningstiden.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
Närmare information om anställningen lämnas av administrativ chef Anita Dahlberg, tfn 08-16 43 53, anita.dahlberg@misu.su.se och av prefekten, professor Rodrigo Caballero, rodrigo@misu.se.

Sista ansökningsdag: 10 december 2018

Sök tjänsten via Stockholms Universitets webbplats.