Vacancies

4. About us
  5. Vacancies

Data- och systemtekniker

Rollen som data- och systemtekniker innefattar en administrativ och en teknisk del. De administrativa delarna av anställningen innebär bland annat förteckning över hårdvara, programvaror, nätverksuttag, licenser och beställning av datorutrustning och tillbehör. Arbetet innefattar även användarstöd som installation och felsökning av hårdvara och mjukvara. Arbetet innebär täta kontakter med institutionens personal och universitetets IT-avdelning.

Kommunikatör

I arbetet ingår extern och intern kommunikation, med stöd av institutionens kommunikationsgrupp. Framtagning av trycksaker och kontakt med universitets presstjänst. Information om institutionens seminarier och vetenskapliga publicering liksom aktuella disputationer. Du deltar vid forskardagar och evenemang tillsammans med studievägledaren. Ansvarar för institutionens hemsida och informationssäkerhet.

Contact Information

Phone: +46-8-16 43 53