Rädda klimatet genom att äta upp maten! Kom och lär dig hur och varför. Klimatexperter, en psykolog och kockar berättar, inspirerar och ger dig matnyttiga tips. Välkommen till en föreläsningsserie i tio delar om maten och klimatet.

"Maten och klimatet" är ett samarbete mellan Stockholms universitet, Avfallsbolaget SÖRAB, Studieförbundet vuxenskolan, Studiefrämjandet och nio norrortskommuner.

Pia Hultgren (Alumn från MISU)

Pia är meteorolog på SVT, har forskat i meteorologi vid Stockholms universitet och jobbat nitton år som meteorolog inom flygvapnet. Det var den världskände klimatforskaren Bert Bolin som fångade Pias intresse för väder och klimat. Hon har just haft en paus från TV-rutan för att ge sig ut på sitt livs långsegling. Nu är hon tillbaka för att dela sitt intresse och engagemang i frågan om maten och klimatet.

Onsdag 16 November kl. 18.00

Grindtorpskyrkan, Grintorps skolgränd 4, Täby