Rädda klimatet genom att äta upp maten! Kom och lär dig hur och varför. Klimatexperter, en psykolog och kockar berättar, inspirerar och ger dig matnyttiga tips. Välkommen till en föreläsningsserie i tio delar om maten och klimatet.

"Maten och klimatet" är ett samarbete mellan Stockholms universitet, Avfallsbolaget SÖRAB, Studieförbundet vuxenskolan, Studiefrämjandet och nio norrortskommuner.

Martin Hedberg (Alumn från MISU)

Martin är en meteorolog och klimatexpert som förklarar sammanhangen. Han har bl a arbetat på, SVT, Aftonbladet och Klart.se. Martin vill på sitt pedagogiska sätt göra vetenskapliga resultat tillgängliga för allmänheten samt engagera såväl individer som organisationer och företag att lära sig mer samt att ta större hänsyn till de lokala och globala frågorna som påverkar oss allt mer.

Torsdag 20 oktober kl.18.00

Kulturhuset, Allévägen 1, Vallentuna